11. Sudetské Tojnárkovo bloudění

25.–27. dubna 2025

Novinky

11. 8. 2024

Všechny kontroly STB 2025 už mám ověřené, ale lítání po lesích mne baví. Pokračuji v dolaďování mapy a dokonce jsem začal probíhat i terén určený pro ročník 2026 :-). Mrkněte na fotky z léta.

7. 8. 2024

Využil jsem příležitost přidružit se k mimořádné prohlídce chrámu Nanebevzetí Panny Marie, a dostal se do míst, kam se jinak člověk vůbec nemá šanci dostat. Viz fotky z kostela.

3. 6. 2024

Nelením, probíhám. Ke včerejšímu dnu už jsem oběhnul 47 z 59 kontrol pro příští ročník Bloudění. Přírodní krásy, včetně dvounohých, fotím do fotogalerie z úvodního obíhání. Závod též propaguji kde se dá. Včera jsem akci vychvaloval rodince z Hrobu. Když ze mne vypadlo, že jednu kontrolu hodlám umístit na nudapláž, mladá maminka zajásala. “Na nudapláži? Tam budu!”. Oponoval jsem jí, že v dubnu na ní asi bude ještě zima. “To mi neva, já tam budu!”. Můj žertík, že bych si jí tedy mohl vyfotit “v originále”, a na fotku nalákat davy účastníků, nadšeně přijala. A jako bonus do náruče přibalila ještě dcerku, která však na nudapláž bohužel jít odmítá. Holt jablko si někdy padne kam chce…

Jistě chápete, že foto v Evině rouše mají k dispozici pouze rozhodčí, abyste předčasně neviděli, co budete opisovat :-).

Nudistka (ta vpravo)
Nudistka (ta vpravo)
4. 5. 2024

Dnes spouštíme web 11. ročníku Sudetského Tojnárkova Bloudění, které se uskuteční 25. až 27. dubna 2025. Zatím je zveřejněna úvodní upoutávka a fotogalerie s fotkami z let minulých.

Můžete si rovněž prohlédnout přehled map a tratí všech předchozích ročníků Sudetského Tojnárkova Bloudění.