11. Sudetské Tojnárkovo bloudění

25.–27. dubna 2025

Novinky

18. 7. 2024

Nyní už jsem navštívil všech 59 kontrol. Ty, které se nachází v ostružinách a kopřivách, jsem raději přesunul, stačí, když jsem si ten humáč prošel já za vás. Na webu máte pár dalších letních fotek.

3. 6. 2024

Nelením, probíhám. Ke včerejšímu dnu už jsem oběhnul 47 z 59 kontrol pro příští ročník Bloudění. Přírodní krásy, včetně dvounohých, fotím do fotogalerie z úvodního obíhání. Závod též propaguji kde se dá. Včera jsem akci vychvaloval rodince z Hrobu. Když ze mne vypadlo, že jednu kontrolu hodlám umístit na nudapláž, mladá maminka zajásala. “Na nudapláži? Tam budu!”. Oponoval jsem jí, že v dubnu na ní asi bude ještě zima. “To mi neva, já tam budu!”. Můj žertík, že bych si jí tedy mohl vyfotit “v originále”, a na fotku nalákat davy účastníků, nadšeně přijala. A jako bonus do náruče přibalila ještě dcerku, která však na nudapláž bohužel jít odmítá. Holt jablko si někdy padne kam chce…

Jistě chápete, že foto v Evině rouše mají k dispozici pouze rozhodčí, abyste předčasně neviděli, co budete opisovat :-).

Nudistka (ta vpravo)
Nudistka (ta vpravo)
4. 5. 2024

Dnes spouštíme web 11. ročníku Sudetského Tojnárkova Bloudění, které se uskuteční 25. až 27. dubna 2025. Zatím je zveřejněna úvodní upoutávka a fotogalerie s fotkami z let minulých.

Můžete si rovněž prohlédnout přehled map a tratí všech předchozích ročníků Sudetského Tojnárkova Bloudění.